www.redrosetattoo.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Internationella beställningar

Vi skickar till hela världen. Vi använder International Express Service för alla internationella leveranser. Vänligen ge omkring 3-5 arbetsdagar från sändningen. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna september - mars på grund av den stora efterfrågan och tunga belastningar på posttjänster och tullar.

Internationella order kan vara föremål för importskatter / tullar. För information, vänligen kontakta din lokala tullmyndighet.

Avbokningar

Om du vill avbryta din beställning, måste du maila oss direkt. Flertalet beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Skickade beställningar kan inte avbrytas.

Returnerar

I det osannolika fallet med tillverkningsfel skulle vi ersätta / reparera produkterna utan kostnad för kunden.

För att returnera ett objekt måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner.

Varorna måste returneras inom 8 dagar från mottagningsdatumet - oklart och innehåller all originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera din ursprungliga betalningsmetod. Alla fraktkostnader i samband med retur av varor är konsumentens ansvar.

utbyten

För att utbyta en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas inom 8 dagar efter kvitto datum förutsatt att de är oskränkta och i original skick med all originalförpackning och etiketter. När du returnerar ett föremål för utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Alla fraktkostnader i samband med utbyte av varor är konsumentens ansvar.

Vi rekommenderar starkt att du använder spårbar frakt, eftersom vi inte ansvarar för några förlorade paket. För utländska order kan processen ta upp till 30 dagar.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.redrosetattoo.se