redrosetattoo.se

Blogga om tatueringar

Tatueringar i populärkulturen

Tatueringar har inte alltid varit lika socialt accepterade som de är idag. Idag är det inte ovanligt att se tatuerade människor inom alla yrkesgrupper och samhällsklasser. Inom populärkulturen är det väldigt vanligt med tatueringar, till exempel är det snarare regel än undantag för dagens artister att ha ett eller flera konstnärliga verk på sina kroppar. Tidigare gällde detta mest rockmusiker, men idag kan det synas hos alla typer av musiker, oavsett stil.

Idag ser vi även tatueringar på både skådespelare och fotbollsspelare. Beroende på vilken film det handlar om kan det vara okej att visa konstverken som pryder huden, annars får de döljas. Populärkulturen riktar sig till, och inbegriper den generella allmänheten, och i och med att tatueringar blivit mer och mer accepterade i vår vardag reflekteras detta också i populärkulturen. Idag finns det till och med tidskrifter om bara just tatueringar.

Tatueringar i populärkulturen

Tidskriften Inked

Inked är en tidskrift, men också ett digitalt mediaföretag, som är mycket populärt. Tidskriften firar den rebelliska livsstilen och är fylld av artiklar som berör tatueringar. Inked finns tillgänglig både digitalt och som tryckt tidning, beroende på vad du föredrar. Om du är tatueringsintresserad är det sannerligen ett magasin du bör kolla upp. De når ut till ett stort antal personer via sina många kanaler, och du kan även prenumerera.

I Inked hittar du fantastiska fotografier, högkvalitativt textinnehåll samt det senaste inom både mode, musik, konst och populärkultur. Du kan bland annat läsa artiklar om passande tatueringar för par, samt meningen bakom olika tatueringar. Om du istället vill veta mer om vilka kroppsdelar det gör ondast att tatuera kan du få tips och kunskap kring det också. Dessutom har Inked en fantastisk onlinebutik där du kan handla mängder av tatueringsrelaterade produkter.

Om du vill veta mer om vad som händer i tatueringsvärlden kan du välja att gå med i Inked Society. Där kan du också bli VIP för att få ta del av exklusivt innehåll. Du kan också casha in belöningar som medlem i Inked Society. Vi tror att tatueringar kommer att bli en mer och mer vanlig del av populärkulturen ju längre tiden går, någonting vi självklart är mycket glada över!

Nästa Inlägg

© 2020 redrosetattoo.se

Tema av Anders Norén