redrosetattoo.se

Blogga om tatueringar

Tillfälliga tatueringar

Det är trendigt att tatuera sig samtidigt som det finns en viss misstänksamhet mot tatuerade människor i vårt land. Vill du prova hur det känns att ha kroppen utsmyckad med tatueringar utan att göra dem permanenta kan du använda tillfälliga tatueringar som du kan ta bort om du inte trivs med den. De flesta tillfälliga tatueringar försvinner i vilket fall av sig själva efter 2 till 5 dagar eller upp till en vecka.

De allra enklaste tillfälliga tatueringarna sitter på ett papper som du trycker mot huden efter att du tagit bort ett skyddspapper. Använd en trasa eller en svamp att trycka med för att få ett jämnt resultat. De är gjorda av en giftfri färg och sitter utanpå huden. De är vattenfasta och du kan simma och duscha som vanligt och ändå behålla din nya men tillfälliga tatuering. Du tvättar enkelt bort den med sprit.

Tillfälliga tatueringar

Mängder av motiv

Då det gäller permanenta tatueringar finns det hur många motiv som helst. Dessvärre finns det många tatueringar gjorda som tycks sakna motiv eller är hemgjorda med ett inte helt lyckat resultat. Den risken är obefintlig då det gäller de tillfälliga tatueringarna. Du väljer ut ett motiv med en eller flera färger som passar dig och då du har applicerat den är den precis lika snygg som du hade förväntat dig.

De tillfälliga tatueringarna kan du sätta var som helst på kroppen. Det enda du behöver tänka på är att få tatueringen på rätt plats, alltså där du vill ha den. Ta gärna hjälp av en kompis. Det finns tatueringar som täcker hela armen med flera färger i motivet, sådana kan vara svåra att sätta dit själv. Vill du inte ha en sådan tatuering på din arm kan du köpa en ”strumpa” med ett tatueringsmotiv.

Ska du på fest kan en tatuering göra dig lite intressantare. Det finns tatueringar i guld som till viss del ersätter smycken och accessoarer. Blomsterslingor finns i både svart/vitt och i varma färger. Djur är populära som tatueringar, både vilda vargar och lejon liksom små fåglar. Hittar du inte vad du söker i den uppsjö av motiv kan du göra din egen tatuering. Du skickar in ditt motiv och på några dagar får du din tatuering.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2020 redrosetattoo.se

Tema av Anders Norén